pecena-tilapia-s-quinoou-a-hubami

Pečená tilapia s hubami a quinoou

Ingrediencie (na 2 porcie):

400g filiet z tilapie (prípadne inej ryby)
1/2 hrnčeka suchej quinoi
400g húb (napr. šampiňóny)
1 PL olivového oleja
1 PL strúhaného parmezánu
morská soľ
mleté čierne korenie
cesnakové korenie
šalát

Postup:

Quinou zalejeme 1 hrnčekom vody, osolíme a uvaríme do mäkka.

Rybacie filety umyjeme, z oboch strán okoreníme, zľahka osolíme, uložíme do zapekacej misy a polejeme trochou olivového oleja. Zvrchu filety posypeme umytými a nakrájanými hubami.

Ryby s hubami pečieme 20 minút pri 180 stupňoch.

Filety podávame posypané strúhaným parmezánom spolu s quinoou, upečenými hubami a šalátom.

1 porcia:

Kcal Sacharidy Vláknina Bielkoviny Tuk
442 30 5,5 51 13

Tento recept je z knihy Fit recepty 3.diel.

pecena-tilapia-s-quinoou-a-hubami

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Be Social

Podobné recepty

  • Množstvo : 16
  • Porcie : 16
  • Tepelná úprava : 40 Min
mrkvove kocky s ricottou