Perfektné tofu rizoto s parmezánom, sušenými paradajkami a cuketou

Perfektné tofu rizoto s parmezánom, sušenými paradajkami a cuketou

Vyskúšaj toto perfektné tofu rizoto s parmezánom, sušenými paradajkami a cuketou, verím že sa do jeho chuti zamiluješ rovnako ako ja. Navyše je toto tofu rizoto úplne jednoduché na prípravu, zvládne ho tak aj akýkoľvek začiatočník v zdravej kuchyni ;)

Ingrediencie (na 4 porcie):

300 g ryže (hnedej, divokej, prípadne inej)
1 cuketa
360 g tofu (odporúčam údené)
100 g kukurice
50 g strúhaného parmezánu
50 g sušených paradajok
1 cibuľa
1 PL kokosového oleja (kúpite tu)
cesnakové korenie
1/2 ČL morskej soli

Postup:

Ryžu zalejeme dvojnásobným množstvom vody, osolíme ju a uvaríme domäkka.

V druhom, väčšom hrnci si na rozpálenom oleji zľahka opražíme nadrobno nasekanú cibuľu. Pridáme na kúsky nakrájané tofu a opečieme ho do zlatista. Následne pridáme nastrúhanú cuketu, kukuricu, nakrájané sušené paradajky, uvarenú ryžu a zmes poriadne premiešame a odstavíme z tepla.

Nakoniec do rizota vmiešame aj strúhaný parmezán, cesnakové korenie a rizoto môžeme dozdobiť zeleninou či jarnou cibuľkou.

Dobrú chuť :)

1 porcia:

Kcal Sacharidy Vláknina Bielkoviny Tuk
485 70 6 21 12

Perfektné tofu rizoto s parmezánom, sušenými paradajkami a cuketou

 

Be Social

Podobné recepty

  • Množstvo : 4
  • Porcie : 4
  • Tepelná úprava : 50 Min
Frittata s tofu, cuketou a paradajkami
  • Množstvo : 48
  • Porcie : 48
  • Tepelná úprava : 40 Min
Banánovo-špaldové cake pops

Pin It on Pinterest