psenovo-gastanova kasa

Pšenovo-ovsená gaštanová kaša

Chutná pšenovo-ovsená gaštanová kaša, ktorá sa vďaka jej chuti perfektne hodí najmä do jesenného a zimného obdobia. Ráno krásne zahreje pri srdci :)

Ingrediencie (na 3 porcie):

1/2 hrnčeka pšena
1/2 hrnčeka ovsených vločiek
2 PL medu (alebo ekvivalent stévie)
100 g gaštanového pyré
2 hrnčeky kokosového (prípadne iného) mlieka
štipka škorice

Postup:

Pšeno poriadne prepláchneme studenou vodou.

Pšeno a ovsené vločky v hrnci zmiešame s kokosovým mliekom, medom (prípadne stéviou) a štipkou škorice.

Kašu varíme za stáleho miešania do zmäknutia pšena a zhustnutia na miernom plameni (približne 10 minút). Ak treba, dolejeme ešte mlieko alebo vodu.

Na záver do kaše primiešame zmäknuté gaštanové pyré a podávame.

1 porcia:

Kcal Sacharidy Vláknina Bielkoviny Tuk
313 56 3 7 6

psenovo-gastanova kasa

Chefshop.sk - Všetko pre kuchárov a cukrárov

Be Social

Podobné recepty

  • Množstvo : 6
  • Porcie : 6
  • Tepelná úprava : 20 Min
proteinove granola tycinky
  • Množstvo : 1
  • Porcie : 1
Malinovo-ananásový krémový smoothie

Pin It on Pinterest