sendvic z tuniaka

Sendvič z tuniaka

Ingrediencie (na 2 porcie):

120g tuniaka vo vlastnej šťave
1 vajce
3 PL celozrnnej (alebo cícerovej) múky
cesnakové korenie
mleté čierne korenie
mletá červená paprika
morská soľ

Postup:

Tuniaka zbavíme šťavy a poriadne ho rozmiešame s vajcom a 3 lyžicami múky. Pridáme korenie a soľ podľa chuti. Cesto vylejeme do malého pekáča alebo zapekacej misy vystlatej papierom na pečenie. Cesto nemusíme rozotrieť po celej ploche pekáča, bude dosť husté, takže ho stačí rozotrieť do obdlžníka o hrúbke cca 0,5cm.

Pečieme 10-15 minút na 180 stupňoch do zlatista. Hotové sendvičové cesto rozkrojíme na polovicu, naplníme ľubovoľnou náplňou a rozkrojíme naprieč.

Tento recept je z knihy Fit recepty 1.diel (kúpite tu).

sendvic z tuniaka

 

Be Social

Podobné recepty

  • Množstvo : 15
  • Porcie : 15
  • Tepelná úprava : 15 Min
Ovseno-banánové cookies s proteínom
  • Množstvo : 1
  • Porcie : 1
  • Tepelná úprava : 15 Min
Miešané vajíčka so špenátom, quinoou a kozím syrom

Pin It on Pinterest