tuniakova vezicka

Tuniakovo-zeleninová vežička s balzamikom

Ingrediencie (na 1 porciu):

100g tuniaka Calvo vo vlastnej šťave
100g cottage cheese
1 paradajka
1/2 avokáda
baby špenát
olivy
pretlačený strúčik cesnaku
1 PL balzamikového octu
červená cibuľa (voliteľné)

Postup:

Tuniaka zbavíme šťavy a vyklopíme ho na tanier. Na tuniaka poukadáme očistenú a nakrájanú zeleninu, cottage (zmiešaný so strúčikom cesnaku) a nakoniec celú vežičku prelejeme balzamikovým octom. Dobrú chuť!

tuniakova vezicka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Be Social

Podobné recepty

  • Množstvo : 4
  • Porcie : 4
  • Tepelná úprava : 20 Min
kuracie prsia na horcici s cuketou a medvedim cesnakom
  • Množstvo : 3
  • Porcie : 3
  • Tepelná úprava : 50 Min
Dusená treska na citrónovo-cesnakovej omáčke so zelerovými hranolkami