Rýchly keksíkový koláč s pudingovým krémom, ktorý si pripravíte za 15 minút, netreba ho piecť a chutí skvele. Recept si viete navyše pripraviť úplne bez cukru a postačí vám k nemu 6 surovín. Poďte ho skúsiť.
Základ koláča tvorí pudingový krém, ktorý budeme prekladať striedavo so sušienkami Gullón bez cukru a ovocím. Použiť môžete akékoľvek ovocie, ktoré sa vám bude hodiť k vanilkovému krému.
Tento koláč som chcela pripraviť v podobe, ktorá by bola vhodná aj pre ľudí, ktorí majú problém s mliekom. V tomto prípade odporúčam použiť rastlinné mlieko, ideálne kokosové či ovsené. Ak vám však mliečna bielkovina nerobí problém, pokojne použite klasické mlieko a do krému si môžete po dovarení vmiešať aj roztierateľný tvaroh, vďaka čomu bude krém ešte lahodnejší. Výborný je ale aj bez neho.
Nech vám chutí :)
Ingrediencie
500 ml mlieka alebo rastlinného nápoja
2 x 40 g Zlatého klasu
100 g xylitolu alebo erytritolu (prípadne iného sladidla)