Cuketovo-mrkvové rezance s arašidovou omáckou

Cuketovo-mrkvové rezance s arašidovou omáčkou

Osviežujúce cuketovo-mrkvové rezance s arašidovou omáčkou na čínsky spôsob. Sú vhodné ako ľahký obed či večera a aj napriek ich nízkemu energetickému obsahu vás isto zasýtia.

Ingrediencie (na 1 porciu):

1 menšia cuketa
2 mrkvy

Na arašidovú omáčku:

2 PL arašidového masla
2 PL vody
1 PL medu
1 PL sójovej omáčky
1 ČL octu
1 ČL limetkovej šťavy

Postup:

Omáčku si pripravíme zmiešaním všetkých surovín dohromady a odložíme ju do chlaničky.

Cuketu a mrkvy umyjeme a pomocou škrabky, strúhadla alebo špiralizéra ich nastrúhame na „špagety“. Zeleninu následne zmiešame s omáčkou a podávame.

Kcal Sacharidy Vláknina Bielkoviny Tuk
315 31 6 11 16

Tento recept je z knihy Fit recepty 3.diel (kúpite tu).

Cuketovo-mrkvové rezance s arašidovou omáckou

Chefshop.sk - Všetko pre kuchárov a cukrárov

Be Social

Podobné recepty

  • Množstvo : 4
  • Porcie : 4
  • Tepelná úprava : 15 Min
Celozrnné cestoviny s pestom z medvedieho cesnaku a hlivou ústricovou
  • Množstvo : 4
  • Porcie : 4
  • Tepelná úprava : 20 Min
Ryža so špenátom, vajíčkami a kozím syrom

Pin It on Pinterest