Rýchla a jednoduchá nátierka s pórom a sardinkami, ktorá je hotová do 5 minút. Základ tejto pomazánky tvorí tvaroh a cream cheese, ktoré doplnia aj sardinky, pór, cesnak a zmes korenín. Poďte ju vyskúšať, na čerstvo upečený celozrnný chlebík je ako stvorená.
Sardinková pomazánka s pórom je skvelým zdrojom zdravých tukov, omega 3 mastných kyselín, ale tiež bielkovín a stopových prvkov. Nátierka neobsauje žiadne maslo ani zbytočne veľa tuku, a tak je ľahšia na žalúdok. Táto tvarohová nátierka so sardinkami je aj napriek tomu úžasne lahodná a krémová.
Pri tejto nátierke stačí všetko spolu jednoducho a šikovne rozmiešať v miske a hotovo - pomazánka je pripravená na podávanie. Najlepšie však chutí po tom, čo ju necháte odstáť aspoň 2 hodiny v chladničke.
Odporúčam ju podávať spolu s večerným chlebom, na ktorý recept nájdete tu: Večerný chlieb (nízkosacharidový, bez lepku) . Ak teda na večer neradi prijímate viac sacharidov, takto si môžete pomazánku dopriať úplne bez výčitiek, aj na večeru.