Grilovaná cuketa s hovädzím mäsom a avokádovou omáčkou
Zdieľaj recept s priateľmi:
Grilovaná cuketa s hovädzím mäsom a avokádovou omáčkou je chutné, nízkosacharidové jedlo, ktoré si obľúbite už po prvom súste. Perfektné je na obed či večeru, dobre zasýti a zároveň po ňom nebudete cítiť ťažko na žalúdku.
Hovädzie mäso si samozrejme môžete zameniť aj za iné, napríklad kuracie či morčacie. Avšak, v tomto recepte osobne odporúčam použiť hovädzie, keďže má výraznejšiu chuť, a teda v spojení s cuketou vynikne. Určite nevynechajte ani fantastickú avokádovú omáčku s cesnakom, ktorá celému jedlu dodá finálny šmrnc. Táto avokádová omáčka je lahodne krémová a výborne celé jedlo dochutí. Použiť ju môžete aj pri iných receptoch, hodí sa však najmä k mäsu.
1 porcia tohto low carb jedla obsahuje menej ako 600 kcal a iba okolo 6 g sacharidov, zatiaľ čo má takmer 50 g bielkovín. Verím teda, že recept preto ocenia najmä tí z vás, ktorí dbajú na znížené množstvo sacharidov vo svojej diéte. A určite si aj pochutíte.
Low carb grilovaná cuketa s hovädzím mäsom a avokádovou omáčkou je skrátka recept, ktorý by mal vyskúšať každý priaznivec avokáda, cukety a hovädzieho mäsa. Myslím, že sa mi táto kombinácia veľmi vydarila. No a ak si tento recept pripravíte, určite mi dole napíšte, ako vám chutilo.